Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Blaak

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Blaak die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (2 feb 2018)
De omgeving van dit ondergrondse trein annex metrostation wordt wat fraaier. Waren het plein en de tramhaltes al gemoderniseerd (sinds december 2017) nu is het stationsgebouw aan de beurt. Noot: Bij de tramhaltes hangen de lelijke gele borden nog wel en zijn de digitale aanwijzers weggehaald. Dat is een mindere kant, hopelijk is of was dit maar een tijdelijke maatregel! Niet echt klantvriendelijk en informatief. Het station uit 1993 met de kenmerkende glazen luifel (de fluitketel bijgenaamd) krijgt een grote poets en opknapbeurt. Momenteel staan er de stellages al dus het werk gaat nu eindelijk snel beginnen. Hopelijk gaat er na deze onderhoudswerken een lange tijd van vandalismeloze periode van start. In het treinstation is er een blauw/rood tegeltableau van de metro te zien (in deze oude huisstijl te zien). Dat was in begin jaren 80 toen de eerste metro's via dit station reden. Ook vindt men nog een deel van de oude stadsmuur terug,die ten tijde van de spoortunnel aanleg in de grond gevonden werd.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina