Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Alexander

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Alexander die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
hans sterk (13 mei 2011)
Geweldig om dit station Alexander weer te zien!! Was 6 jaar toen we in 1966 verhuisden van Rotterdam centrum naar de Alexanderpolder en met vriendjes maakten we vaak wandel- en fietstochten in en naar het toen nog lege land richting Capelle, we noemden het de gras- of zandvlakte. Of ik ging soms gewoon alleen in dat lokaaltje zitten, treinen kijken, deed ik best vaak. Zijn er nog meer van dat soort foto's? Van de Alexanderpolder uit die tijd is sowieso heel weinig, van andere delen van Rotterdam boeken en boeken vol.. heel leuk, deze site, gefeliciteerd! groeten Hans
reactie webmaster: ik heb alleen foto┬┤s van het station, maar je zou het bij de beeldbank van het gemeentearchief kunnen proberen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina