Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Alexander

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Alexander die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (1 mei 2009)
Ooit had dit station een sextant als loket, een zeskantig klein stationsgebouwtje wat in de 60 en 70er jaren van de 20ste eeuw bij nieuwe treinhaltes gebouwd werd. Deze gebouwtjes waren of zijn nog te zien te:Voorschoten, Tilburg West, Maassluis West, Bussum Zuid, Vlaardingen West, Geleen Lutterade,Delft Zuid,Haren.Momenteel stoppen hier de IC-treinen al sinds 1983 toen de metro/sneltram hier onderlangs zijn halte kreeg als onderdeel van de Calandlijn( vroeger oost/westlijn genoemd). Ooit waren er plannen voor een viersporig NS-station maar dat is al enige tijd van de baan.
reactie webmaster: de meeste gegevens in deze tekst staan al genoemd bij het station. Dat er een sextant stond, op de link kun je ook vinden waar die nog meer is geplaatst. Dat is allemaal wat handiger bij te houden dan het hier in vaste tekst te plaatsen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina