Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Alexander

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Alexander die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (13 okt 2019)
Dit trein/metrostation wordt thans nog steeds verbouwd. Pas medio 2020 moeten de vernieuwingswerken aan dit gecombineerde sporenknooppunt gereed zijn! Van 19 oktober 2019 en 24 oktober 2019 is het metrostation van dit Intercitystation dicht voor metroverkeer. Er worden dan pendelbussen ingezet tussen Hessenplaats en Capelsebrug, waar men dan weer op of van de metro kan gaan. Per 30 september 2019 kan men de verlengde metro B-lijn nemen naar Hoek van Holland. Deze metro rijdt overdag iedere 10 minuten en in de avond ieder kwartier tussen Nesselande en Steendijkpolder (Maassluis) en terug! Naar Hoek van Holland Haven overdag om de 20 minuten en in de avond ieder half uur van Nesselande en weer terug.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina