Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Putten

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Putten die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
jwcozijnsen (8 okt 2011)
Wat een prachtig station was dit altijd en wat een geschiedenis ligt hier in dit veluwse dorpje Putten. Zelf ben ik een kind van de oorlog generatie, dus deze foto's ken ik ook goed. Als ik deze foto zie dan denk ik weer aan mijn overleden ouders. Wat hebben zij veel meegemaakt in de tweede wereld oorlog. En dan hoop en bid ik dat wij dit met de onzen niet hoeven mee te maken. En ook dit station speelde een rol in deze vreselijke tijd. Maar nu een Heugelijk Feit: Het Station Putten is weer hlemaal in gebruik. Onze lieve vrienden Benjamin en Margee Bergman, hebben met hun kinderen vrienden en familie Het Station een prachtige nieuwe en autenthieke uitstraling gegeven. U kunt hier weer echt gezellig een kopje koffie drinken aan de gezellige grote tafel. Een krantje kopen, een sigaret, allerlei leuke en orginele kado's. Maar ook kunt u hier doorlopend verschillende exposities komen bekijken. Op dit moment hangt er het boetseer/keramiek werk van Marianne Heymans en prachtige schilderwerken van Truus van Heuvelen uit Harderwijk. Echt de moeite waard om een bezoek te brengen of om een tussenstop te maken tijdens uw treinreis. Voel u welkom. Beste heer of mevrouw weet u misschien een mogelijkheid om dit op uw site te laten zien. Bijvoorbeeld mogen wij u een foto sturen en kunt u deze dan plaatsen op deze site. Zodat het een beetje bekend wordt. Onze vrienden hebbe er zo'n mooi stekje van gemaakt, maar er moet nog wat meer bekendheid komen. Graag hoor ik van u of u misschien ook nog andere tips heeft. Alvast haertelijk dank. W Cozijnsen
reactie webmaster: ik heb het even verplaatst naar het station, want het gaat hier natuurlijk niet alleen over dit plaatje.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina