of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Emmen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Emmen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
aaltje (28 sep 2010)
graag wou ik van u weten als kan als we naar eind hoven gaan van uit emmen zyn we duur uit elkemaand ons vraag is kunnen we zon pasje kryggen voor goed koop reizen met de tram want ik moet 4 kinderen plus men man we zyn met zun 6 want ik ben in de maand zon 80 tot 90 euro permaand kwyt voor ryzen we kryggen maar 100 in de week om televen maar tis voor ons belang ryk want men dochter woon en eindhoven kunnen dan wy een kortings pasje kryggen voor gezin
reactie webmaster: je bent hier niet aan het juiste adres met dat soort vragen, maar je moet bij de ns zijn. je kunt een kortingskaart kopen, die kost dacht ik €50, en daarmee kun je een heel jaar lang met 4 personen met 40% korting reizen (buiten de spits). Als je dat nog niet hebt zou ik dat zeker gaan doen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina