of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Nieuw Amsterdam

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Nieuw Amsterdam die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (29 jun 2008)
Nieuwe parkeerplaatsen(meer als voorheen)en dus oogt het wat fraaier sinds voorjaar 2008,nog steeds glazen wand met kaartautomaat-was het stationsgebouw er nog maar,nu een visuele miskleun in het kwadraat.
reactie webmaster: het oogt inderdaad nog steeds niet echt fraai. 't station is tegelijk met dat van Bergentheim afgebroken, daarmee is mijn hobby begonnen. Overigens dit weekend nog in Bergentheim uit de trein gestapt. Had geen vervoer vanaf mariƫnberg en de meester was zo vriendelijk op mijn verzoek een extra stop in btm te maken waar ik via de cabine op de overweg mocht uitstappen. Toch nog een halte op verzoek!

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina