of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Dalen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Dalen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Bj√∂rn Lammers (5 apr 2009)
Dat Dalen gered zou zijn door de introductie van de "opgevoerde" Plan V's is een omgekeerde voorstelling van zaken: NSR wilde Dalen niet meer bedienen, maar dit werd niet geaccepteerd door de overheid. Omdat de Railhoppers toch buiten dienst gesteld werden moest toen en oplossing gevonden worden om de snelle rijtijden toch te kunnen halen en daarom zijn toen een aantal Plan V's aangepast. Dalen is dus gered door de overheid!
reactie webmaster: hoewel diezelfde overheid met de spoorwegen bij opening van dalen had afgesproken dat het voor een periode van 15 jaar zou zijn. dus ze hadden het wel aan zichzelf te danken. maar ja als je vervolgens alle buslijnen door het dorp opheft omdat er nu treinen lopen heb je wel een probleem.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina