of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Dalen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Dalen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (4 apr 2009)
Dalen was een tijdje geleden gedoemd te verdwijnen, maar heeft het gered dankzij de Super Plan V stellen die speciaal voor de Emmerlijn aangepast zijn. Hun voorgangers de serie 2101 tot 2109 de Railhoppers waren moderne snelle treinstellen, die helaas de sloophamer niet overleefd hebben. Ze waren storinggevoelig en waren een protoserie als opvolger van Plan V. Normaal vervangt nieuw materieel het oude, maar hier is dus het omgekeerde gebeurd. Hoe lang de Super V's nog blijven is onduidelijk. Dit heeft met de nieuwe concessiewetgeving te maken en als er andere vergunninghouder is voor deze lijn wordt het meestal weer iets nieuws op de baan. Of Dalen blijft rond die tijd is nu nog onduidelijk, waarschijnlijk wel als de lijn geheel dubbelsporig wordt. Maar dan zijn we weer jaren verder......
reactie webmaster: bij een andere concessie houder verdwijnen er niet vaak stations. meestal worden er juist extra geopend. ik hoop dus dat niet allen dalen openblijft, maar dat ze bergentheim gaan heropenen. lijkt mij erg handig, als ik mijn ouders wil bezoeken (die wonen daar, maar daarvoor moet ik altijd uit marienberg opgehaald worden).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina