Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Maastricht

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Maastricht die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Harald (9 mei 2008)
Ik vind het stukje over de nieuwe aanbouw ("Een ontzettend lelijke aanbouw is verschenen naast het parchtige station in plaats van een originele vleugel. Waarom? Het staat sinds de bouw al leeg.") een erg slechte toevoeging. Wat is mooi, wat is lelijk? het ligt er maar aan wat je smaak is. Ik zou dan ook willen voorstellen deze tekst te vervangen door een meer neutrale en correcte tekst: "Nieuwe aanbouw (2005) Een nieuwe aanbouw is verschenen naast het prachtige station in plaats van een originele vleugel. In de nieuwe vleugel zijn kantoren en horeca-voorzieningen gevestigd. onder het nieuwe gedeelte bevindt zich een parkeergarage."
reactie webmaster: je hebt gelijk. ik ben er zelf niet echt over te spreken en erger mij aan kantoorpanden die voor leegstand worden gebouwd, terwijl er veel vraag is naar betaalbare woningen voor starters. Helemaal als er mooie panden voor moeten wijken. maar je tekst is inderdaad beter. Ik zal dit wijzigen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina