of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Haandrik

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Haandrik die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
johan gaasbeek (3 nov 2010)
sinds het weekend van 22-10 t/m 24-10 jl. is de oude spoorbrug (105 jr oud) vervangen door een nieuwe stoere brug ik heb fotos van de aanvoer vd brug, en het plaatsen/inschuiven ervan binnen enkle dagen is er een filmpje te zien via internet op rtv Hardenberg ik verzamel de geschiedenis van gramsbergen en ogeving, heb fotos en ansichtkaarten, woon zelf 1 km van de haandrik af en de naam de hoendale zegt mij helemaal niets bij gelegenheid zal ik eens nader informeren om precies te zijn de halte is in 1932 afgebroken en toen verplaatst naar Exloo
reactie webmaster: dat de halte naar exloo verplaatst is wist ik niet. maar ik weet ook niet alles uit mijn hoofd. kan zijn dat het wel op nols-maatschappij.info staat. aha, ja daar staat het inderdaad, dat bevestigt je informatie. Ik zie je foto's er ook al bij staan. op dit moment doe ik nog niets met bruggen, maar wellicht in de toekomst wel. ik zal dat dan daarbij meenemen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina