of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Haandrik

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Haandrik die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Frank van den Hoven (30 aug 2013)
Reactie op de reacties: - Taalkundig is De Haandrik gewoon met hoofdletter D. Het duurde dus 13 jaar voor de spoorwegmaatschappij die omissie ontdekte en rectificeerde. Maar het kan altijd nog 'erger': de straatnaambordjes (helaas ontbeert de buurtschap De Haandrik plaatsnaambordjes) zijn nog altijd fout gespeld met kleine letter d... - V.w.b. de levensvatbaarheid van de stopplaats geeft de NOLS van tevoren zelf al aan dat zij daar vraagtekens bij heeft. Zie [http]www.nols-maatschappij.info/Stations/De-Haandrik.htm Kennelijk heeft de toenmalige minister het toch doorgedrukt en verwachtte hij meer reizigers n.a.v. de ontginningen die toen nog volop gaande waren. De Haandrik is echter nog altijd een 'gat' met slechts letterlijk een handvol huizen.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina