of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Vriezenveen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Vriezenveen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (31 mrt 2010)
Aan noordzijde stationsgebouw bouwt men nieuwe fietsenstaliing in 1978,in 1979 bow van nieuw eilandperron met nieuwe fraaie abri van glas.Op 21 December 1984 sloop stationsgebouw en eilandperron krijgt daardoor nieuwe entree bij de overweg...al dit soort details zijn te lezen in het boek Het Spoorboek van Vriezenveen 1906-2006 door H Boonstra/100 jaar lokaalspoor en de geschiedenis van andere Vriezenveense sporen...een zeer informatief boek wat vele details geeft(ook fotografisch erg interessant)geen ISBN nr te vinden! Uitgave Vereniging Oud Vriezenveen. Voorts is te melden dat deze halte een uitbreiding van de fietsenstalling heeft meegemaakt(overkapt!)in voorjaar 2010. Een interessante spoorlijn die helaas weinig stationsgebouwen heeft(alleen nog Vroomshoop).
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina