Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Deventer Zuid- Epse

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Deventer Zuid- Epse die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (30 mrt 2009)
Waar en wanneer zal dit station geopend worden? Komen er ook nog stations bij De Platvoet en in Bathmen? Wordt Deventer dan Deventer Centraal/Centrum of blijft alles dan voorlopig bij het oude. Als er ooit plannen zijn voor verdubbeling van 1 naar 2 sporen tussen Deventer en Olst dan is het makkelijker een station Platvoet aan te leggen dan nu het geval is. Maar je weet immers nooit.......
reactie webmaster: of en wanneer dit station er komt is nog helemaal niet duidelijk. deventer centraal zal het nooit worden (zie daarvoor ook mijn opmerkingen bij hilversum sportpark), station Deventer blijft gewoon station Deventer heten, er zijn nu ook al meerdere stations in de stad. Twee sporen tussen Deventer en Olst zijn nu niet echt nodig met de huidige treinenloop, en ook in de nabije toekomst schijnt dat niet het geval te zijn.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina