Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Uithuizen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Uithuizen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Henk van den Hengel (16 jun 2011)
Geweldige herinneringen aan de periode 1963 - 1970 dat ik op dit station heb mogen wonen. Ben heel benieuwd wanneer deze foto is gemaakt. Hij is niet scherp genoeg om goed te kunnen zien of de stationschef (mijn vader) op de foto staat. En dat jongetje dat er een beetje vaag op staat....ben ik misschien wel.
reactie webmaster: ik heb er 1960 bij staan. ik denk dat dat wel klopt. dan zou je vader er dus niet op staan. ik heb je vaders naam in het lijstje van 'personeel op dit station' toegevoegd. Heb je meer gegevens over hem? wat waren zijn voornamen, wanneer is hij geboren en gestorven, waar heeft hij nog meer gestaan? Misschien heb je nog foto's uit die periode? het is altijd leuk om oude foto's van bewoners te krijgen, die zijn vaak uniek.

Sorry, ik had dacht eerst dat het station roodeschool was, daarom dat misverstand van Glaudemans. Ik heb je opmerking verplaatst naar de pagina over het station zelf, daar lezen meer mensen hem dan alleen bij die afbeelding.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina