of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Holendrecht

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Holendrecht die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (8 mrt 2009)
Afgelopen december 2008 zijn er twee niet volledige stations t.w Holendrecht en Sloterdijk ( Hemboog) open gegaan. Is het nu een trend om halfafgebouwde stations zonder enige beschutting open te stellen of is dit een vergissing van NS en Pro Rail? Kijk maar naar het nieuwe perron van Breda, waar door verbouwingen reizigers geconfronteerd worden op een koud en bij neerslag op een nat en glad perron. Moet er straks nog om geroepen worden: Dames en heren Vergeet uw paraplu niet na hetverlaten van deze trein, want er bevindt zich boven u een nog niet gereedzijnde perronkap of nog geheel geen perronkap!!! Te gek voor woorden toch en bepaald niet stimulerend om het OV te nemen, als alles vertraagd is en nog niet geheel af is.Hopelijk komt het de komende jaren wel weer goed als er weer halten vernieuwd worden of nieuw geopend worden.
reactie webmaster: Je kunt overal wel over klagen. Als het station later zou zijn geopend was het ook niet goed geweest. Als ik de keuze heb tussen een station dat nog niet af is, maar waar je wel uit kunt stappen of een station waar de trein in sneltrein vaart aan voorbij raast, waar alles gereed is alleen de overkapping niet, zou ik voor dat eerste opteren. die overkapping zal er wel een keer komen. er zijn ook genoeg haltes waar in het geheel geen overkapping is en er ook nooit zal komen. als je de hele reis droog wilt zitten, tja daar hebben ze de auto voor, toch?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina