Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Kuiksche Heide

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Kuiksche Heide die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Jan van Velthoven (24 feb 2009)
Wichor, Wachtpost 32 alias Drunen Overweg S.S. was geen halte; daarvoor was de afstand tot het staton Drunen=Heusden te klein. Trampassagiers uit de richting Heusden en Drunen konden hier uitstappen om na een korte wandeling de trein te nemen op het station Drunen=Heusden. In 1960 was wp32 nog niet afgebroken. Ik ben n.l. in het bezit van een foto van wp32 gemaakt in februari 1977. Voor de wachtpost lag een wissel waarin de 2 perronsporen bij elkaar kwamen. Na het staken van het personenvervoer op 31 juli 1950 is het wissel uitgenomen.
reactie webmaster: ok ik heb de betreffende foto verplaatst naar station drunen, blijkbaar lag het daar dichterbij. ik heb de beschrijving van het gebouw ook daar geplaatst en 1980 als sloopdatum geschat. dank je wel.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina