of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Oudeschoot

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Oudeschoot die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Marga Pal-Moerman (7 feb 2009)
Mijn naam is Marga Pal-Moerman. Ik zag uw gegevens over het stationsgebouw te Oudeschoot. Ik heb nog enkele gegevens die u misschien wel leuk zal vinden. Het stationsgebouw is na het verlenen van een vergunning vergroot. De vergunning is verleend per 24 november 1926. Het stationsgebouw is ook een woonhuis geweest vanaf 27 juni 1930. De eerste bewoners waren fam. D. Kuik. Mijn pake Albert Hemanus van der Wal en mijn beppe Margareta en hun kinderen kwamen er per 14 november 1959 wonen. Hun dochter (mijn moeder) heeft daar een deel van haar jeugd doorgebracht. Zelfs mijn vader (F.Moerman) heeft er ook korte periode gewoond per 21 december 1964 tot 10 mei 1965. Nadat zij een woning toegewezen hadden gekregen in Heerenveen zijn ze gaan samen wonen. Mijn oom Jelle van der Wal is in dit gebouw geboren op 23 januari 1960. Ze zijn vertrokken uit het gebouw op 9 juni 1967 vanwege de sloop. Het gebouw is in december 1967 gesloopt. Ik voeg enkele foto’s een woningkaart en kopie van vergunning uit 1926 toe.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina