of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Science Park

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Science Park die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Bj√∂rn Lammers (12 mrt 2009)
Science Park (de nieuwe naam voor Watergraafsmeer) is onderdeel van BOR/Regionet; hierbij is bewust gekozen voor veel nieuwe stations op korte afstanden, waarover frequent metro-achtige treinen moeten gaan rijden (vergelijk Randstadrail en Randstadspoor). De afstanden zijn oo niet heel anders dan op de lijn naar Utrecht (Muiderpoort, Amstel, Duivendrecht, Bijlmer, Holendrecht en Abcoude liggen steeds op zo'n 2 km van elkaar). Ook in Utrecht wordt het straks druk met Maarssen, Utrecht Zuilen, Centraal, Vaartsche Rijn, Lunetten, Houten en Houten Castellum.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina