of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Boksbergerweg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Boksbergerweg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Victor (25 feb 2008)
Dat de halte nog wel in de plannenmakerij voor het hoogspoor is opgenomen, wil nog niet zeggen dat deze ook daadwerkelijk er is gekomen. Een soort Lelystad Zuid zeg maar, of misschien nog minder dan dat. De spoorboekjes waar ik op doel zijn gewone spoorboekjes die het gehele land beslaan. Mogelijk hebben we het over verschillende deelarchieven van het spoor. Ik baseer mijn gegevens op de collectie spoorboekjes in Het Utrechts Archief (toegang nr. 918).
reactie webmaster: dank je wel victor. het steunt mij in mijn overtuiging (en die van anderen) dat er geen treinen hebben gestopt op bosbergerweg na 1919, en daarmee is de sluitingsdatum (de datum van de laatste trein in reguliere dienst) redelijk vast komen te liggen. Er zijn geen spoorboekjes die het tegendeel aantonen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina