of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Boksbergerweg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Boksbergerweg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Mieke Geerlink (4 mrt 2016)
Op zoek naar het boek van uw vader (ik heb het inmiddels kunnen kopen) kwam ik op stationsweb terecht. De Oudheidkundige Vereniging De Elf Marken uit Gorssel is bezig met een boek over de tramlijn Zutphen-Deventer van de ZE, die bestaan heeft van 1926 tot in WOII. Daarvoor zijn we op zoek naar de ontwerper van het monumentale tramstation in Gorssel (nu zetel van De Elf Marken). Wij denken aan C.M. Frijlinck, directeur van OLDO. Hij heeft ook het trac? van de tramlijn ontworpen. Maar over de architect van het tramstation is niets bekend. In verband daarmee zouden we ook graag een foto van Frijlinck in bezit krijgen. Misschien zit er in het archief van Wiebe van der Velde een foto waar de man op staat? We konden alleen een kleine foto via Google vinden, maar die is niet geschikt om in een boek te gebruiken. Ik ben benieuwd!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina