Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hoogkerk- Vierverlaten

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hoogkerk- Vierverlaten die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Historische Vereniging Hoogkerk (20 jan 2013)
Bovenstaande gegevens zijn interessant voor de Historische Vereniging Hoogkerk en de redactie van haar historisch blad Op de Hoogte. De redactie is altijd op zoek naar verhalen over Hoogkerk en omgeving. De redactie vraagt toestemming van bovenstaande gereageerde mensen om hun informatie te mogen gebruiken voor een artikel over het treinstation Vierverlaten.
reactie webmaster: dat zul je ze dan per stuk moeten vragen. kan ik natuurlijk niet in een keer voor iedereen bepalen. hoewel je natuurlijk dit soort openbare informatie mag gebruiken. met het intikken van deze info op deze website is het openbaar geworden. ik zou het niet letterlijk citeren en de naam erbij plaatsen, maar je mag het natuurlijk gebruiken voor je artikel. overigens ben ik dan wel geinteresseerd in het artikel als dat verschijnt.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina