of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Heerenveen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Heerenveen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
patricia (5 jun 2011)
Ten eerste is er nog altijd een openbaar toilet voor passagiers op het station Heerenveen. Wel is deze goed verstopt in het halletje naast de bloemenwinkel. De sleutel van dit toilet moet dan ook worden afgehaald bij de bloemenwinkel. Tevens geef ik bij deze aan dat de nieuwe AH to go van plan is het loket voor treinkaartjes te gaan sluiten. Dit maakt het onmogelijk voor mensen een kaartje te halen die niet met de automaat overweg kunnen en niet met een ov-chipkaart kunnen omgaan. Zoals slechtzienden, blinden, rolstoelgangers en analfabeten danwel de ouderengroep. Hiertegen wordt op 10 juni 2011 om 16.00 actie gevoerd op het station in Heerenveen. Tevens is er een poll op hyves waarop gestemd kan worden. http://Black-Heerenveen.hyves.nl Intercitystation Heerenveen verliest zijn allure!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina