of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Heerenveen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Heerenveen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (3 dec 2009)
Het 2e stationsgebouw opent zijn deuren per Mei 1983. Het eerste stationsgebouw wordt gesloopt in de zomer van 1984. Officiele opening 2e stationsgebouw op 20 Januari 1984 door burgemeester Hellinga. Eind 90'er jaren gaat het NS loket over in de Wizzl. De Treintaxihalte sluit per 1 april 2004. Fietsenfabriek Batavus uit Heerenveen (zie ook Oudeschoot/ Heerenveen IJsstadion) bestaat 100 jaar in zomer 2004 en dus monument in wielvorm voorzijde stationsgebouw (in de bestrating). Nieuwe fitesklemmen zonder overkapping bij monumentale seinbordespaal en ook nabij Rijwielshop. Voorzomer 2008 verrijst op grote grasveld voorzijde een lelijke groene Romneyloods, dat wordt een tijdelijke Rijwielshop. Het stationsgebouw aan de noordzijde wordt eigenlijk gesloopt. Er komt een hoog flatgebouw bovenop en Rijwielshop wordt heringericht en station Heerenveen ziet er totaal anders uit (de noordzijde dan). Wizzl gesloten begin januari 2009 en wordt omgedoopt tot de 31e AH to go. Deze opent op 26 Januari 2009 en heeft zeer ruime openingstijden en ook NS faciliteiten. Opvallend is de sluiting van Cafe T ook wel bekend als stationskoffieshop in Januari 2009.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina