of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Bergentheim

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Bergentheim die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (3 jun 2009)
Het station zal indien het heropend zal worden een onderdeel worden van de nieuwe concessiehouder. Deze niewe eigennaar is van plan om een doorgaande dienst te creeeren tussen Enschede naar Emmen en dan zullen de treinen gecombineerd worden te Marienberg zodat het gedeelte naar Zwolle hier aan/afgekoppeld kan worden. Maar dan zal de lijn van/naar Almelo geelektrificeerd moeten zijn. Lukt dit laatste vanwege te hoge kosten en te lage rendement niet dan wordt het 2 aparte diensten in half uur verband en om en om bestemming. De 2 rode Syntus diesels die nu nog rijden zullen dan naar de Achterhoek of naar Twente Oost verhuizen. Het zal mooi zijn als Syntus ook de Emmerlijn krijgt dan wordt de exploitatie in de nabije toekomst een stuk makkelijker. Ook kan Bergentheim weer open gaan, net zoals dat enkele jaren is gebeurd met Gaanderen of bij het recentere geopende Veolia station Mook Molenhoek. Maar eerst maar wachten wat komen gaat......
reactie webmaster: dat zou inderdaad heel fijn zijn, mijn ouders wonen daar.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina