of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Bergentheim

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Bergentheim die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
milco (31 okt 2007)
als er een station wordt gesloopt, zoals dit station, worden de perrons dan ook altijd gesloopt, of blijven die er gewoon liggen??
reactie webmaster: dat verschilt. als het station nog in gebruik blijft blijven de perrons natuurlijk liggen, zoals recent bij ALphen aan de Rijn. Als het station al buiten gebruik is is er vaak geen perron meer over, zoals dat in Bergentheim het geval was (of althans maar een heel klein deel van het oorspronkelijke perron). Dat is gesloopt toen het buiten gebruik raakte. In andere gevallen blijft het perron nog lang liggen, zoals in het verleden bij Visvliet, waar het stationsgebouw al was afgebroken, of nu nog bij Soestduinen, waar het gebouw gelukkig nog steeds staat.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina