of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Bergentheim

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Bergentheim die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gerrit te Rietstap (4 feb 2014)
Stationschef Wiersma herinner ik mij nog heel goed. Toen ik wegging uit Kloosterhaar/Bergentheim in 1958 was hij er chef en toen we in 1972 weer een jaar in Bergentheim woonden was hij er nog. Vlak na de oorlog, herinner ik me nog, dat we een schoolreisje hadden naar de dierentuin in Emmen, per trein. In mijn herinnering zaten we toen op platte open goederenwagens, waarop strobalen waren gelegd om op te zitten. Nu onvoorstelbaar. Ik vind het erg jammer dat zo'n monument als het station voor Bergentheim was, is gesloopt.
reactie webmaster: als stationschef heb ik heb nooit gekend, het station was al gesloten toen ik er kwam wonen (1979), maar wel als oud-stationschef. ik vind het ook jammer, hoewel het me wel een erg leuke hobby heeft opgeleverd, dus eigenlijk ben ik er wel blij om.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina