Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Geleen- Lutterade - afbeelding 3 station Geleen- Lutterade

stationsgebouw II (1974)
Op het perron vier gebouwtjes onder de overkapping

Dia (39870) perronzijde. 9 april 1974.

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
8 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 6,8 gegeven.
Bron: Kees van de Meene ©
Een liefhebber van spoorwegen en stationsgebouwen, die reeds sinds de jaren 50 de Nederlandse infrastructuur systematisch heeft gefotografeerd. Auteur van diverse boeken.
Meer afbeeldingen van Kees van de Meene ©

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Jacques Vaassen24 mrt 2006
Reageer op deze vraag/ opmerking
Ik kwam met de fiets van links (Lindenheuvel) en moest dan het spoor oversteken met slagbomen beveiligd; ik heb menig keer de trein naar Maastricht gemist, want dan zag je de trein (vanuit Sittard) aankomen en de slagboom was dicht en ik moest ook nog de fiets stallen (bewaakte stalling tegen betaling)...! En dan moest ik de trein naar Maastricht hebben, maar
conny20 nov 2005
Reageer op deze vraag/ opmerking
Geweldig zo, zie je maar bij toeval kom ik op jullie site. ik zocht foto's van geleen en kom bij foto's van het station dichtbij de huishoudschool de graal, is jamergenoeg afgebroken. En waar de frietuur van jean stond. daar hebben wij menig lekker frietje veroberd. En de angst dat er een trein aan zou komen. wij woonden aan de Kloosterstraat tegenover de staatsmijn de Maurits in geleen en moesten zo iedere dag het spoor over om te voet naar school te gaan.
walter11 jul 2004
Reageer op deze vraag/ opmerking
foto genomen aan de "maastrichtse" kant (waar de treinen naar maastricht vertrekken) de andere kant is voor de treinen richting sittard.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

197019741976